Повернутися до звичайного режиму

Заняття школи молодого вчителя початкових класів

На базі Черкаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 Черкаської міської ради Черкаської області було проведено заняття Школи молодого вчителя, на яку були запрошені не тільки молоді вчителі, але й усі бажаючі.

Це було заняття не просто «суха теорія» та потік необхідної інформації, а інтерактивний цікавий захід. Присутні вчителі відчули себе як у ролі вчителя так і учня.

Учитель Сокирко Любов Миколаївна(гімназія №9) ще раз нагадала нам методику роботи над задачею. Цікаво. Динамічно, актуально і корисно для всіх, хто хоче вдосконалюватись сам і навчити дітей розуміти і розв’язувати задачі будь якої складності.

Друга частина заходу – тренінг «Мова - втiлення думки. Що багатша думка, то багатша мова(М.Рильський)», який провела Труба Алла Миколаївна (ЗОШ №32). Виконуючи вправи, ми вчилися розуміти один одного, оволодівали механізмами комунікативної та загальнокультурної компетентності. Сподобалась робота у командах. Ігрова форма роботи допомагала виконувати навчальні творчі завдання, міркувати взаємопов’язаними судженнями в ході монологічних повідомлень, обмінюватись досвідом у позитивній атмосфері.

Цікавий і пізнавальний захід! Мотивує до самовдосконалення, дружня атмосфера додає позитивного настрою!

/Files/images/IMG_20171101_134308.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 604

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 07 Серпня 2020

Фотогалерея