31 жовтня на базі Черкаської гімназії №9 ім.О.Луценка відбувся тренінг"Спортивна година у ГПД" для вихователів груп продовженого дня та вихователів класів-груп

Спорт і здоров’я ідуть поряд! Під таким девізом працювали вихователі груп продовженого дня м. Черкас 31 жовтня 2017 року на базі Черкаської гімназії №9 ім.О.Луценка.

Не тільки на уроках фізичної культури, а і у групі продовженого дня на спортивній годині потрібно розвивати фізичні здібності учнів, спритність, витривалість, увагу, координацію рухів.

Вихователі ГПД та вихователі класів-груп під керівництвом Савєльєвої Жанни Георгіївни(гімназія №9), Ситник Тетяни Василівни (ПМГ), Шпоти-Желізняк Вікторії Володимирівни (СШ №33) стали повноцінними учасниками спортивної години: виконували розминку, стрибали зі скакалкою, виконували вправи з м’ячем. Особливо всім сподобалися рухливі ігри та естафети.

Крім того всі учасники семінару-практикуму отримали величезне задоволення від виконання і відпрацювання вправ та ігор, чимало корисних порад, якими зможуть скористатися у майбутньому.

Кiлькiсть переглядiв: 349

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 07 Серпня 2020

Фотогалерея